miercuri, 21 decembrie 2011

Alo!!!!, slujba se plateste.

 Daca vrei sa botezi copilul, slujba se plateste, si la nunta si la inmormantare. Preotii ofera serviciile gratuite contra cost. Statul plateste preotii. La botez, nunta si inmormantare plateste enoriasul. Avantaj dublu pentru preot. Si mai e faptul ca platesti locul din cimitir daca ti-a murit ruda de gradul 1.
Eu unul zic sa privatizam preotia, ca deja au aparut spitalele private, unde se ofera servicii de calitate. Dar mai bine unim spitalele cu preotii. Astfel bolnavul sa aiba parte de slujba in fiecare zi. Degeaba ii faci slujba mortului. Ca mortul doarme, dar numai pana la judecata. A murit, gata cu slujbele ca nu il mai ajuta. Asa ca platim sa vorbim cu Dumnezeu. Astfel castiga si preotul si spitalul. Statul nu mai plateste preotul, ca oricum nu avem beneficii gratuite, ci numai contra cost.
Dumnezeu a instituit serviciul preotiei cu un scop. Sa mijloceasca pentru popor, ei fiind oameni sfinti. Ei indrumau poporul dupa Cuvantul lui Dumnezeu. In Noul Testament in biserica primara nu mai apare acest sistem al preotiei. Apar ucenicii. Iti recomand sa citesti ce sta scris in Biblie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu