vineri, 6 ianuarie 2012

Generatia Dracilor

       Astazi am avut o discutie ce a vizat felul cum merg lucrurile in Romania. Vrei sa iti construiesti casa, iti trebuie si acordul vecinului. De ce iti trebuie? Din cauza ca tu ai fundatia mai joasa decat a lui si risca sa i se darame casa. Si pe buna dreptate. Gasesti solutia, te apuci de treaba. Incepi sa faci cofrajul, pui sprijin la cofrag ocupand 20 cm din trotuar. Vecinul cheama de la primarie, cei de acolo vin si te amendeaza pentru ca ai ocupat spatiul public. Ai ocupat 4 metri lungime si 20 cm din trotuar. Si asta doar pentru 2 zile. Incasezi amenda ca respectivul are draci in el. Lucifer de a ales sa se impotriveasca lui Dumnezeu? Din cauza mandriei si invidiei.
  Ai parcat pentru jumatate de ora pe un loc liber, pe care dealtfel nu scrie nimic, te trezesti cu aerul scos din roti sau in cel mai fericit caz cu stergatoarele ridicate. Sau chiar un mesaj in care iti pomeneste de toti mortii si de organele intime. De ce face asta? El se crede stapan pe acel loc, asa cum si diavolul se crede stapan pe acest pamant. Acelasi lucru il observi si in mijloacele de transport in comun, cand vezi cum se imbulzesc se imping sa ocupe scaunele.
  Si in familie vezi acelasi lucru. Sotul vine acasa si obosit se arunca in pat la tv. Sotia urla la el sa faca si el ceva in casa. Sotia in multe cazuri urla din nimicuri. Si sotul are partea lui de vina. Dar in cele mai multe cazuri sotia trezeste dracii din el.
 Exista si solutia data de Domnul Hristos:' acest soi de draci se scot cu post si rugaciune".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu