duminică, 22 aprilie 2012

Cu ce m-am ales in viata

Oare ce'i pe primul loc in viata?!!!
Buna intrebarea, in fond daca faci o analiza a vietii de la nastere pana in prezent, cu ce te-ai ales in viata?!!
Nimic nu se pierde totul se transforma, deci nu te alegi in viata cu nimic, ai putea spune. Dar Dumnezeu a programat creierul nostru sa arhiveze amintirile. Cu ce te-ai ales in viata?!!
Cu momente in care ai iubit, ai urat, ai suferit. Iti aduci aminte de momentele in care ai fost indragostit(a), cand lumea nu mai conta pentru tine. Dar Diavolul a inoculat in mintea noastra faptul ca fericirea depinde de BANI. Fericirea e intretinuta de bani. Oare nu de la Dumnezeu ai banii?!! Nu te binecuvinteaza el cu bani?!!.
Defapt te vinzi pe bani, ca o curva, sau un gigolo. Auzi expresii ca de exmplu: femeia trebuie sa fie independenta, ...barbatul sa fie egal cu femeia- in acest caz trebuie sa delimitezi clar domeniile. Pentru ca nu ai sa vezi angajata la turnul de control al aeroporturilor, femei. La acest capitol datorita vizualizarii in spatiu, barbatul poate face asta, femeia nu. Si mai sunt multe alte exemple.
Ceea ce imi pare stupid, este faptul ca femeia(cu riscul de a parea misogin) cauta stabilitate financiara. Sa ma iertati doamnelor si domnisoarelor, dar de unde aveti o asa idee? in plina criza mondiala, cand nimic nu mai e stabil de pe o zi pe alta, doriti stabilitate financiara. Numai Dumnezeu iti poate oferi acest lucru.
Calea spre Moarte e pavata cu bani. Fiti destepti ca lumea e pe duca.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu